Algemeen – Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Gelderlandplein – Amsterdam
A.J. Ernststraat 599 1082 LD Amsterdam Tel:0206421909
Header afbeelding

Algemeen

Welkom op de website van MC Gelderlandplein.

Van een kleinschalige een-mans praktijk is MC Gelderlandplein uitgegroeid tot een gezondheidscentrum met meerdere artsen en verschillende disciplines onder 1 dak. In het gebouw zijn onder andere een praktijk voor fysiotherapie, een huisartsen laboratorium, een psycholoog en een thuiszorg organisatie gevestigd. Het is een centrum geworden waar de patient voor een groot deel van zijn gezondheidsvragen en problemen terecht kan, goed bereikbaar en gelegen naast het Gelderlandplein en op steenworp afstand van de Zuidas.

Wij willen, binnen de mogelijkheden van onze huisartsenpraktijk, een zo hoogwaardig mogelijke zorg bieden, dichtbij de woonomgeving van onze patiënten, laagdrempelig en betrokken. Wij streven naar een goede samenwerking met andere (eerstelijns) zorgverleners, waarbij het belang van de patiënt voorop staat.

De zorg in MCG wordt geleverd door ons hele team; huisartsen, doktersassistentes en praktijkondersteuners, waar nodig onder supervisie van de huisartsen. Elk lid van het team heeft een aandachtsgebied en specialisatie. Ons streven is om de patiënt van alle competenties van het team te laten profiteren.

Hieronder vindt u een link naar de algemene website van het MC Gelderlandplein. In het gebouw zijn onder andere een praktijk voor fysiotherapie, een huisartsenlaboratorium, een psychologiepraktijk en een thuiszorgorganisatie gevestigd.

Met het onderbrengen van verschillende disciplines onder 1 dak hopen wij u goede en efficiente zorg op maat te kunnen geven.

http://www.mcgelderlandplein.nl/