Afspraken – Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Gelderlandplein – Amsterdam
A.J. Ernststraat 599 1082 LD Amsterdam Tel:0206421909
Header afbeelding

Afspraken

VANWEGE HET CORONA VIRUS IS ONDERSTAANDE TEKST (GROTENDEELS) NIET MEER VAN TOEPASSING. ZIE OOK DE TEKST OP ONZE HOMEPAGE.

Medisch Centrum Gelderlandplein is het gehele jaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor vragen of het maken van een afspraak

Een afspraak kunt u tevens via de webagenda maken, na het aanmaken van een account via het patiëntenportaal

Voor een niet-spoedeisende afspraak kunt u binnen een paar dagen terecht, voor spoedeisende zorg altijd dezelfde dag.

Een visite verzoeken we u voor 10.00uur aan te vragen.

Onze assistentes zullen u aan de telefoon vragen wat de reden van aanvraag voor een afspraak is, dit om te kunnen inschatten wat de urgentie van de zorgvraag is.

Sinds kort is het ook mogelijk om in plaats van een fysiek consult een video bel consult aan te vragen. Net als een fysiek consult dient u dit eerst met de assistente af te stemmen. Zij kunnen u dan een datum en tijd geven waarop u met een van de artsen kan beeldbellen.

Omdat het te vaak voorkomt dat mensen zonder afmelding niet op het spreekuur verschijnen van de praktijkondersteunster GGZ hebben wij besloten om een extra herinneringsbericht te sturen vooraf aan de afspraak middels een SMS. Wanneer iemand dan toch niet verschijnt zullen wij de gereserveerde tijd in rekening brengen middels een separate factuur a E50,-.

Wij hopen op uw begrip voor deze maatregel